Rólunk

az Ön fizetőképessége szolgálatában

Kezdeményezés

Az “Amicus iuris” Kft. Szabadka, mint gazdasági társaság, olyan fiatalok magánkezdeményezéseként jött létre, akik a jog, közgazdaságtan, biztosítás és az információs technológiák területén szakembereknek számítanak.

Elsődleges célunk az volt, hogy a személyes kapacitásainkat összehangoljuk és a piacon együttesen kihangsúlyozásra juttassuk, ami során rájöttünk, hogy a tudás, képességek és a tapasztalat vegyülete, amivel mint érdekelt csoportok rendelkezünk, conditio sine qua non az esedékes követelések gyors és jogszerű megfizettetéséhez. Mivel ezzel a szolgáltatással jelentős mértékben hozzájárulhatunk a környező gazdasági személyek sikeres üzletviteléhez, véleményünk, hogy a munkánk szükségessége a mai körülményekben megkérdőjelezhetetlen.

Végül, engedjenek meg nekünk egy apró észrevételt. A mi cégünk nevével is azt akartuk sugallni, hogy az üzleti környezetünknek őszinte partnert ajánlunk a magasabb szintű fizetésképesség kiharcolásában. Egy szóval, olyan levegőt nyújtunk Önnek, amelynek hiányában az Ön cégük nem lesz képes teljes tüdővel lélegezni. Ezt mind a Szerb Köztársaság hatályos jogszabályainak tudatában tesszük, különösen figyelmet szentelve a kényszervégrehajtást érintő rendelkezésekre.

Szóval Amicus, de Iuris is!