Koncepció

nincs szolgáltatási díj megfizettetés híányában

Vagyon

A követelések minden gazdasági személy vagyonának a tartozékát képezik. Ennek tudatában, teljesen logikus elvárni, hogy azokat a befektetési módszereket, amelyeket alkalmazunk a többi vagyonunkkal szemben, automatikusan felhasználjuk az esedékes, de nem megfizettetett követeléseknél is, mint pozitív előjelű vagyontételeknél.

Mivel gyakran, ismert okoknál fogva, komoly nehézségeket okozhat a nemvárt póteszközök kiválasztása új üzleti folyamatok bevezetése céljából ( például egy in-house követelés megfizettetési osztály megalapítása), a mi szakszerű támogatásunk, amely a – szolgáltatási díj megfizettetés után-elvén alapul, az Önök, mint hitelező, szemszögéből, ésszerű üzleti vállalkozásnak tekinthető. Ez úton valójában beindításra bocsátják a követelés megfizettetés “üzemét”, viszont ennek az “üzemnek” a költségeit csak a sikeresség függvényében viselik.

Mi nem félünk felvállalni egy ilyen mértékű üzleti kockázatot, mert szilárdan bízunk “üzemünk” hatékonyságában.

Továbbá fontos kiemelni, hogy az esedékes követelések megfizettetése során az Ön, mint hitelező, érdeke, a mi vezér útmutatónk. Ezért egyrészről vagy az adóssal való üzleti viszony fenntartásához, vagy másrészről az Ön követelésének a teljes megfizettetéséhez fogjuk tartani magunkat.