Üzem

szuggesztió és szoftverfejlesztés

Kommunikáció

Üzleti folyamataink, az aktuális önkéntes követelés megfizettetési módszerekkel összhangban, legfőképp az adóssal való kapcsolattartásra (írásbeli, valamint szóbeli) alapulnak.

A kezdeti, majdnem rituális felkeresés során leggyakrabban a következő mondat: “Időközben ez kifizetésre került” mellet, a jól csengő teljesítési ígéretek szoktak elhangzani, amelyek láthatóan csak idővásárlást jelentenek. Ezért, mi az Önök követelésével kapcsolatban, komoly üzleti megbeszélést folytatunk a határidők és az összegek vonatkozásában, a teljesítés folyamatos figyelemmel kísérése mellet.

Technológia

Az eljárásunk kiegészítő értékét a belső számítógépes platformunk képezi, amelyet a jelen technológiai vívmányok tudatában, saját kapacitások által fejlesztettünk ki, összehangolva így az általunk elfogadott munkamódszerekkel .

A használt szoftverünk alapvető sajátossága abban rejlik, hogy egyes standard munkák az önkéntes követelés megfizettetése folyamatában, megengedett mértékben, mentesülnek az emberi tényezők hiányosságaitól, amivel teret engedünk az emberi források igazán hatékony felhasználására.

Nem létezik olyan gépezet, amely helyettesítheti az emberi kapcsolatok befolyásolási képességét.